REPORTAŽA

Mesto susreta - SCB na Beogradskom sajmu

10Maj
2019

Pod kupolama Beogradskog sajma, u periodu od 21. do 24. februara održan je Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme – HORECA ,u isto vreme kada i popularni Sajam turizma i BeoWine sajam vina. Ove tri delatnosti su toliko isprepletane da je prirodno da se učesnici u isto vreme predstave publici, ali i jedni drugima kroz niz poslovnih susreta.

sorriso

U hali 3a SCB distribucija imala je svoj štand gde smo predstavili samo neke od proizvoda čiji smo uvoznici. Domaćinski smo dočekali i počastili posetioce, popričali sa poslovnim partnerima, trenutnim i novim kupcima. Bili su to dinamični dani na Beogradskom sajmu.

Glavna zvezda našeg štanda bio je Sorriso lešnik-kako krem poreklom iz Italije, koji koriste profesionalni poslastičari za torte i kolače ali je rado viđen i u svakom domaćinstvu. Da ne bude da samo pričamo koliko je Sorriso ukusan, na štandu smo pravili palačinke sa kremom. Počastili smo sve koji su svratili da nas pozdrave. Sorriso je u ekonomičnom pakovanju od 1kg i spreman je za sve poslastičarske izazove.

Osnovno je da imate sajt kako biste se uopšte našli u rezultatima pretrage. Dalje, pošto se kaže da je tajna najbolje skrivena na 3. stranici Google-a (objašnjenje – niko ne ide dalje od prve eventualno druge strane rezultata) morate raditi na tome da se u pretragama što bolje kotirate.

Uz palačinke ide i kafa, zato smo uposlili kolegu, baristu Borisa da bude iza šanka. Uz najkvalitetniju kafu iz naše ponude i Cremoso Latte mleko, Boris je stvarao mala umetnička dela u šoljici kafe. Cremoso Latte je mleko profesionalnih barista koje obezbeđuje gustu i postojanu mlečnu kremu koja baristima omogućava najbolju i najlakšu pripremu perfektnog kapućina kao i ostalih napitaka od kafe.

sorriso
sorriso

Na sajmu smo sklopili nove poslove, predstavili svoje proizvode kao i vrhunske italijanske brendove - Dante Oil maslinovo ulje i Davia Pomodori paradajz pelat, a na zatvaranju smo uspešnom sajmu nazdravili vinom komplikovanog imena, ali pitkog ukusa - Friso Montepulciano D' Abruzzo.

Do sledeće godine!

IZVOR FOTOGRAFIJA:
LIČNA ARHIVA
Prethodni PostBackSledeći Post